De VW ID. Buzz Cargo - nu vanaf € 39.990 als Economy Business.

Het modellengamma van de Volkswagen ID. Buzz Cargo breidt opnieuw uit. Vanaf nu is er de ID. Buzz Economy Business met een 59 kWh accupakket, die een rijbereik biedt tot 334 km** (WLTP) voor een scherpe vanafprijs van €39.990*. Bovendien is de ID. Buzz Cargo met het 79 kWh-accupakket vanaf nu te bestellen met 4MOTION-vierwielaandrijving. Daarmee stijgt het maximale trekgewicht tot maar liefst 1.800 kg.
 

Instappen in de ID. Buzz Cargo wordt nóg aantrekkelijker. Het aanbod begint nu met de tijdelijk leverbare, scherp geprijsde Economy Business, voorzien van een 59 kWh-accupakket en 125 kW (170 pk) aandrijflijn. Deze compleet uitgeruste uitvoering was al beschikbaar met het grotere 79 kWh-accupakket en biedt standaard een uitgebreide uitrusting, waaronder LED-koplampen, Climatronic airconditioning, het 10 inch grote 'Ready to Discover'-multimediasysteem, een multifunctioneel stuurwiel, parkeersensoren voor en achter, en draadloze smartphone-integratie via 'App-Connect'. Met de toevoeging van de Economy Business 59 kWh is de ID. Buzz Cargo nu verkrijgbaar vanaf € 39.990*.

Deze ID.Buzz Cargo is er ook met 4MOTION-technologie.

Meer nieuws is er ook voor de uitvoeringen boven de Economy Business: vanaf het eerstvolgende uitrustingsniveau is de ID. Buzz Cargo nu ook verkrijgbaar met 4MOTION-vierwielaandrijving en 250 kW (340 pk). Deze versie, met een actieradius tot 427 km en een maximaal trekgewicht van 1.800 kg, maken de ID. Buzz Cargo ook inzetbaar voor zwaardere toepassingen. De 4MOTION-technologie zorgt voor optimale grip en stabiliteit, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Zowel de Cargo als de Bulli Edition met 79 kWh-accu zijn nu beschikbaar met 4MOTION, met prijzen vanaf € 49.990**.

De ID.Buzz Cargo Economy Business is nu te bestellen.

De ID.Buzz Cargo Economy Business met 59 kWh-accu en de 4MOTION-uitvoeringen zijn nu te configureren en te bestellen bij Pouw Volkswagen Bedrijfswagens.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.