Dit is de nieuwe GTX Business en de scherpere prijzen van de ID.4 en ID.5.

Liefhebbers van de vierwielaangedreven elektrische ID. GTX-modellen van Volkswagen kunnen zich verheugen: de ID.4 GTX en ID.5 GTX zijn scherper geprijsd, en bovendien is er een nieuwe, rijk uitgeruste GTX Business-uitvoering aan het gamma toegevoegd. Deze biedt voor een bescheiden meerprijs tal van luxe features, waaronder een Harman/Kardon premium audiosysteem en elektrisch verstelbare ErgoActive sportstoelen.

Vierwielaandrijving en sportieve uitstraling.

De sportieve Volkswagen ID.4 GTX en ID.5 GTX beh.oren tot de meest dynamische elektrische SUV’s in hun segment en zijn nu aantrekkelijker geprijsd dan ooit.Volkswagen verlaagt de prijzen van de ID.4 met € 3.500 en van de ID.5 met € 1.500. De ID.4 GTX is nu verkrijgbaar vanaf € 57.490* en de ID.5 GTX staat voor € 61.490* op de prijslijst. De GTX versies onderscheiden zich door vierwielaandrijving, een sportiever uiterlijk en een interieur met zwarte en rode accenten. De twee elektromotoren bieden een systeemvermogen van 250 kW (340 pk), 4MOTION-vierwielaandrijving, een trekgewicht van 1.200 kg en een accupakket met een netto-inhoud van 79 kWh, goed voor een maximale range tot 534 km** (WLTP) mogelijk maakt. Naast de prijsaanscherping introduceert Volkswagen ook de nieuwe GTX Business-uitvoering voor de ID.4 en ID.5.

De VW ID.4 en ID.5 GTX Business - vrijwel alles standaard.

De GTX is altijd al zeer compleet, maar voor een meerprijs van slechts € 2.000 biedt de GTX Business nu een indrukwekkend pakket aan luxe en comfort. Zo zijn beide modellen uitgerust met 'ArtVelours'-bekleding, elektrisch verstelbare Top Sport ErgoActive-stoelen met massagefunctie, een high-end Harman/Kardon-geluidssysteem en een augmented reality-head-up display. Ook op het gebied van comfort en technologie is de GTX Business-uitvoering rijk uitgerust, met 'Discover Pro'-navigatie met 13 inch display, een draadloze telefoonlader, een elektrisch bedienbare achterklep met Easy Open & Close-functie en Travel Assist inclusief Adaptive Cruise Control. Metallic lak en de aanwezige 360-graden camera (Area View) maken het geheel compleet. Zo compleet zelfs, dat er bijna geen opties meer bij zijn te bestellen en dat het voordeel oploopt tot wel € 8.000. De ID.4 GTX Business en ID.5 GTX Business zijn vanaf nu te configureren en te bestellen bij de Volkswagen-dealer. 

Let op! Geld lenen kost geld.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.