Met deze nieuwe vanafprijs wordt de Škoda Enyaq 85 nog aantrekkelijker.

Škoda scherpt de prijzen van de Enyaq 85 met wel € 3.000 verder aan. Dit geldt voor zowel de SUV-variant als de Coupé-versie van de 85-modelreeks, die uitgerust is met een 77 kWh accupakket. De Enyaq 85 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen – Selection, Business Edition en Sportline – die allen profiteren van de scherpe instapprijs.

Sinds zijn introductie eind 2020 heeft de Škoda Enyaq zich bewezen als een echte publiekslieveling onder zowel zakelijke als particuliere rijders. De complete en veelzijdige elektrische SUV is er ook als Enyaq Coupé, die met zijn sportieve design extra in het oog springt. Dankzij de prijsverlaging begint de Škoda Enyaq 85 Selection nu al bij € 47.990* en de Enyaq Coupé, die uitsluitend beschikbaar is in de 85-variant, bij € 49.490* voor de Selection-uitvoering. 

Drie aantrekkelijke uitvoeringen van de Enyaq 85.

De Škoda Enyaq 85 en Enyaq Coupé 85 worden beide geleverd met een 210 kW (286 pk) sterke elektromotor en zijn uitgerust met een accupakket van 77 kWh. In het geval van de SUV is die combinatie goed voor een maximale actieradius van 580 km** (WLTP, 588 km** voor de Enyaq Coupé). Het aanbod van de Enyaq 85 omvat drie uitvoeringen: de stijlvolle Selection, de rijk uitgeruste Business Edition en de dynamische Sportline. De topuitvoering, de RS met de 250 kW (340 pk) aandrijflijn en eveneens het 77 kWh accupakket, is exclusief beschikbaar voor de Enyaq Coupé en profiteert eveneens van een prijsverlaging van € 3.000. 

Volop opties in de nieuwe Škoda Enyaq 85-modellen.

De standaarduitrusting van de Škoda Enyaq 85-modellen is zeer compleet. Tot de uitrusting behoren onder meer een 13 inch infotainmentscherm, LED-verlichting rondom, parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, Lane Assist, Front Assist en de mogelijkheid om tot 175 kW te snelladen.

De Škoda Enyaq 85 en Enyaq Coupé 85 zijn per direct te configureren en te bestellen. De Škoda Enyaq SUV is al beschikbaar als Enyaq 50 met een vanafprijs van € 42.990*. Standaard wordt de Enyaq geleverd met tot wel 7 jaar onderhoud en 8 jaar of 160.000 kilometer garantie op de hoogvoltaccu.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.