Dit zijn de nieuwe uitvoeringen van de Volkswagen ID. Buzz Cargo

Afgelopen jaar was de Volkswagen ID. Buzz de populairste elektrische bestelauto van ons land. En met recht, want je kunt als ondernemer nou eenmaal niet om zijn praktische en veelzijdige eigenschappen heen. In de nieuwe, zeer complete Bulli Edition- en bereikbare Economy Business-uitvoeringen van de ID. Buzz Cargo worden die sterke eigenschappen nu nadrukkelijker dan ooit belicht.

Met de introductie van de tijdelijk beschikbare Bulli Editionen Economy Business breidt Volkswagen Bedrijfswagens het gamma van de ID. Buzz Cargo nu uit naar drie varianten, en is er voor ondernemers volop keuze. Gemeenschappelijke elementen van de drie uitvoeringen zijn de 150 kW (204 pk) sterke elektromotor, een 77 kWh accupakket, een maximale actieradius van 422 kilometer** en de mogelijkheid tot snelladen met maximaal 170 kW. En natuurlijk de pluspunten die er in de dagelijkse praktijk voor gebruikers toe doen, zoals zijn laadruimte van 3,9 m3, een laadvermogen van 650 kg, een trekgewicht van 1.000 kg en uiteraard de zeer korte draaicirkel van iets meer dan 11 meter waarmee de ID. Buzz Cargo in de stad bij uitstek uit de voeten kan.

ID. Buzz Cargo Bulli edition

Nu kunnen ondernemers die sterke eigenschappen combineren met de riante uitrusting van de ID. Buzz Cargo Bulli Edition, die alle ruimte voor luxe en comfort biedt. Ten opzichte van de bekende ID. Buzz Cargo (vanaf € 49.250*) krijgt de Bulli Edition standaard bijvoorbeeld in hoogglans zwart uitgevoerde elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, een geluidsisolerende, draadloos verwarmbare en infrarood reflecterende voorruit met verwarmde ruitensproeiers, LED Matrix (IQ. Light) koplampen met automatische en dynamische lichtbundelhoogteverstelling en bochtverlichting,  dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist), een doorlopende LED-strip tussen de koplampen en welkomstverlichting in de buitenspiegels met logoprojectie. 

Andere highlights waarmee deze fully loaded versie van de ID. Buzz Cargo uiterlijk eveneens goed voor de dag komt, zijn metallic- of pareleffectlak, 19 inch lichtmetalen ‘Tilburg’ velgen, speciale decoratie op de D-stijl en omgevingsverlichting in de achterklep. 

Ook aan interieurcomfort is uiteraard gedacht om het werk te verlichten. Voorbeelden zijn een multifunctioneel, met leer bekleed stuurwiel, de mogelijkheid om een smartphone draadloos op te laden, digitale radio-ontvangst (DAB+), een achteruitrijcamera (Rear View), de Travel Assist fileassistent, een dodehoeksensor (Side Assist) en verlichting van de voetenruimte in de cabine. 

Met deze ID. Buzz Cargo Bulli Edition biedt Volkswagen Bedrijfswagens een meer dan compleet uitgeruste elektrische bus die nu te bestellen is vanaf € 49.990*.

De ID.Buzz Cargo is bereikbaarder dan ooit

Voor wie het wel een tandje minder mag, is er nu ook de ID. Buzz Cargo Economy Business, die het gamma aanvoert. Deze extra bereikbare versie combineert de kracht van de ID. Buzz Cargo met een aantrekkelijke aanschafprijs vanaf slechts € 43.500*.

Vanzelfsprekend worden ook deze tijdelijk beschikbare uitvoeringen standaard geleverd inclusief 7 jaar onderhoud en APK en 8 jaar garantie*** op het accupakket.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Volkswagenbedrijfswagens.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.