Skoda Octavia 2024 gamma

De nieuwe Škoda Octavia - alle uitvoeringen en prijzen

De vernieuwde Octavia staat inmiddels bij ons in de Škoda showrooms. Ter ere hiervan breidt Škoda het gamma nu uit met twee nieuwe uitvoeringen: de luxe en rijk uitgeruste Business Edition en de Octavia Selection, het nieuwe instapmodel. Daarmee is de vernieuwde Octavia nu al te bestellen vanaf € 33.490*.

De Octavia is de absolute bestseller van Škoda en is recent volledig vernieuwd. Nu breidt Škoda het gamma aan uitvoeringen voor zowel de Combi als de Hatchback verder uit, te beginnen met de aantrekkelijke Business Edition, die comfort en luxe combineert in een meer dan complete uitrusting. Daarmee vormt de Octavia Business Edition een welkome aanvulling op de Octavia Sportline Business, die sportieve looks en hoogglans zwarte accenten combineert met een verlaagd onderstel, sportstoelen en 17 inch lichtmetalen velgen.

De Octavia Business Edition

Škoda’s staan traditioneel bekend om hun rijke uitrusting, en de Octavia Business Edition vormt daarop geen uitzondering. Hij is voorzien van diverse features en extra’s die het comfort van alle inzittenden verder verhogen. Voorbeelden zijn Kessy Advanced met walk-away locking, een handige achteruitrijcamera, luxe LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en Virtual Pedal (elektrisch bedienbare achterklep met kick-functie).

De Octavia Business Edition wordt aangedreven door de 1.5 TSI turbo-benzinemotor met mild-hybridetechnologie, die beschikt over 85 kW/115 pk aan vermogen. Voor nog meer rijcomfort is er de keuze voor de geavanceerde automatische DSG-transmissie van Škoda. 

De Octavia Business Edition vervangt in het Octavia-gamma de First Edition-uitvoering en combineert stijl, comfort en prestaties met een prijs vanaf € 34.490* voor de 1.5 TSI mild-hybride. In combinatie met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI met DSG is hij er vanaf € 38.490*. De meerprijs voor de ruime Combi bedraagt bij alle Octavia’s slechts € 1.500.

Nog meer keuze - de Skoda Octavia Selection

Eveneens nieuw in het gamma is de Octavia Selection, de nieuwe instapversie voor de Octavia-serie. De Selection onderstreept het luxe en comfortabele karakter van Octavia-rijden met onder meer standaard de Virtual Cockpit, een 10 inch infotainmentsysteem met Wireless Smartlink, Kessy Go, LED-koplampen en parkeersensoren voor en achter.

Prijzen van de Octavia Selection, die standaard eveneens de 85 kW/115 pk sterke 1.5 TSI met mild-hybridetechnologie en handgeschakelde versnellingsbak meekrijgt, beginnen bij € 33.490* voor de Hatchback en € 34.990* voor de Combi.

De nieuwe Octavia-uitvoeringen zijn per direct bij Pouw te bestellen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie Škoda.nl.