De Caddy Cargo bij Pouw

100% nieuw. 100% Caddy Cargo. Nu in de showroom!

Kopen vanaf€ 21.600

Met een nieuwe VW Caddy Cargo weet je dat het goed zit

Omdat de Volkswagen Caddy één van de meest gebruikte bedrijfswagens is. Omdat hardwerkende vakmensen zoals jij dagelijks duizenden klussen met de Caddy klaren. En... omdat wij deze succesverhalen in de toekomst willen voortzetten. Daarom ontwikkelden we de volledig nieuwe Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren. Van nieuwe assistentiesystemen tot de digitale cockpit en ergoComfort-stoelen. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. Dus het rijdt beter, zit beter en voelt beter. Ervaar ’m nu bij Pouw. 

Weten dat je goed zit. Voor mekaar. Met de Volkswagen Caddy Cargo.

Ga direct naar:

De Caddy Cargo heeft enorm veel te bieden.

Meer ruimte voor alles in De Caddy Cargo.

Stalen achterdeur

De nieuwe Caddy Cargo is voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit.

Sluithulp

De Caddy Cargo beschikt over een elektrische sluithulp voor de achterklep. 

LED-koplampen

LED-koplampen inclusief mistlampen maken het rijden in de nieuwe Caddy Cargo nog aangenamer.

Afmetingen

Met een lengte van 4.500 mm en een breedte van 1.614 mm, biedt de Caddy Cargo een ruime vorm. Het robuuste ontwerp van de achterklep (1.234 mm breed en 1.130 mm hoog) zorgen voor gemakkelijke toegang tot de laadruimte van 3,1 m³.

Alles binnen handbereik

Bespaar jezelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heb je alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik.

Comfortabel op lange ritten

De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid.

Multi-functioneel

De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat kan dienen als tafel en is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel.

Meer laadruimte in de Caddy Cargo

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot 2 Europallets bij de lange versie - de Caddy Cargo Maxi, die geleverd wordt met een 140mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden.

De Caddy Cargo van buiten

De Caddy Cargo met digitale cockpit én App-Connect

Het innovatieve Keyless Entry and go zorgt voor een bijzonder comfortabele toegang in de Caddy Cargo. State-of-the-art oplossingen zijn ook te vinden in het interieur: de optionele Innovision Cockpit combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. Je kan kiezen tussen de navigatiesystemen "Discover Media" en "Discover Pro". Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de "Pro" -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect. De nieuwe Caddy Cargo biedt ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Grip op elke klus met de nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

De Caddy Cargo is nu ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. Met een automatische verdeling van de aandrijfkracht over de vóór- en achteras biedt de Caddy Cargo ook onder moeilijke omstandigheden optimale grip en stabiliteit. Bovendien zorgt deze geavanceerde vierwielaandrijving voor nog meer rijdynamiek.

Proefrijden in de Caddy Cargo?

Geef je voorkeursdatum en -tijd op.

Plan gemakkelijk je proefrit.

Geweldig dat je deze auto komt proberen! We nemen snel contact met je op. Kies hieronder alvast je datum en tijdstip.

event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

Zo veilig is de Volkswagen Caddy Cargo

De Volkswagen Caddy Cargo is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen om jouw rit veiliger te maken. Rear Traffic Alert helpt botsingen te voorkomen bij het achteruitrijden door te waarschuwen voor kruisend verkeer. Lane Assist houdt je veilig in je rijstrook, terwijl Trailer Assist het manoeuvreren met een aanhanger eenvoudig maakt. Adaptive Cruise Control past automatisch je snelheid aan om een veilige afstand tot de voorligger te bewaren. Zijflankbescherming waarschuwt voor obstakels aan de zijkanten van het voertuig. Front Assist detecteert mogelijk gevaar met een sensor die de afstand tot voorliggers controleert. Bij dreigend gevaar vermindert het systeem eerst kort de snelheid en bereidt de remmen voor op een noodstop. Grijp je niet op tijd in, dan neemt Front Assist het rempedaal volledig over om een aanrijding te voorkomen. Met deze functies biedt de Caddy Cargo optimale veiligheid op de weg.

Aanbod Caddy Cargo bij Pouw

Ontdek ze allemaal

Interesse in de Caddy Cargo?

Plan vrijblijvend je proefrit in of vraag een offerte aan.

Pouw Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen

Welkom bij Pouw. Nieuwe en gebruikte personenauto's, bedrijfswagens. Vakkundig onderhoud en reparaties.